Skip to content

Ouagadougou in Boblehallen

  • by
OUAGADOUGOU DANCES

Modern dancers and musicians from West Africa meets Copenhagen dancers, free style cyclists, parcour runners and musicians in high energy performance. Join us at the street art space Boblehallen.

see the video
see performance photos on Facebook

OUAGADOUGOU DANSER

Pinsen d. 8/6-9/6  BOBLEHALLEN, CARLSBERG kl 15 + 17
gratis adgang
En energiudladning i bevægelse og live musik, moderne dansere og musikere fra Vestfrika møder dansere, free style cyklister, parkourløbere og musik fra København, street art danseforestilling i Pinsen.

Kom til danseforestilling i den rå Boblehal på de gamle Carlsberg på Vesterbro, og mød de hjertevarme kunstnere fra Ouagaduogou i Burkina Faso, danserne Robby, Mariam, Esther, Lasso og Bachir, Adama og Lacina, musikerne Issouf og Boureima, der spiller afrikansk slagtøj, belafon, djembe, fløjte, og sangerinden Nadegé.

Vores vestafrikanske venner er i selskab med flyvende bmx cyklister, danske dansere, musikere og street artists, når der danses på skateramper og en indendørs fodboldbane i en boblehal dækket af grafitti, og til afrikansk live musik. Det er den danske koreograf Pipaluk der iscenesætter i samarbejde med kunstnerne.

indtil 14.6  FOTO UDSTILLING i Dansehallerne lounge
fotograf Karina Tengberg viser dansebilleder fra OUAGADOUGOU.
åbent hverdage kl 9-20, lør 10-16. Pasteursvej 14, Carlsberg, Kbh V

Danseforestillingen “Ouagadougou Danser” lander i København, med unge vestafrikanske kunstnere på deres første rejse til Danmark. De hjertevarme og stærke dansere kommer fra et af verdens materielt fattigste lande, Burkina Faso, hvor hovedstaden Ouagadougou blæser rødt støv i øjnene på de mange cyklister og scootere. Burkina Faso har haft fred i mere end 25 år, og er hjem for internationalt anerkendte danseakademier og dansekompagnier.

Medvirkende i Boblehallen er Mariam Traore, Lacina Coulibaly, Bachir Tassembedo, K Jean Robert Azizi, Esther Tarbangdo, Adama Barfiego, Issouf Diarra, Boureima Diarra, Nadége Quedraogo, Cyril Moaga Oed, Dorte Bjerre Jensen, Ulle Bjørn Bengtson, Julie Schmidt Andreasen, Sophia Mage, Juli Gabor, Birgitte Lundtoft, Viggo Bro, Patrick Dahlerup, Frederik Pors Jacobsen, Mikkel Stahl Nannberg, Pipaluk Supernova m.fl.

Adresse  : Boblehallen, Pasteursvej 10, Carlsberg, 1799 Kbh V

“Ouagadougou Danser” er produceret af Copenhagen Dream House, i samarbejde med Compagnie Les Voix du Sable et des Glace, med støtte fra CKU, Kunststyrelsen, Koda Dramatik, Fredriksberg og Københavns kommune.

foto : Karina Tengberg