Skip to content

Naturby #1

  • by

NATURE CITY #1
SUNDAY August 2nd 2019, kl. 12.00-22.00
Talks · Walks · Dance · Nature · Movement · Workshops · Happenings · Music · Community · Food
@ Teaterøen, København
Welcome to a beautiful Sunday of workshops, music, dance, knowledge sharing, talks, performances, wellness, meditation and food.
The theme of the event is RE-WILDING. We connect to become present in our own nature, and in the surrounding world.
The notion “Nature Culture” describes how Nature plays a positive and life-bringing role to everything. NATURBY creates a space, where we share feelings of inner and outer nature in all its varieties of human interpretations. NATURBY is a direction that enables us to create a future dialogue between man, society and nature.
TICKETS for all-day event 200 DKK, limited spots.
Students/low income 150 DKK, limited spots
Free entrance for kids/young people under 18 years old
https://billetto.dk/e/naturby-1-billetter-460353

DANSK
NATURBY #1
SØNDAG d. 2. august 2019 kl. 12.00-22.00
Talks · Walks · Dance · Nature · Movement · Workshops · Happenings · Music · Community · Food
@ Teaterøen, København
Velkommen til en søndag på Refshaleøens grønne områder, med hav og udsigt over byen. NATURBY#1 inviterer til levende og elektronisk musik, grønne workshops, natur-talks, dansegulv ved havet, acroyoga, performance, wellness og bevægelse for alle aldre.NATURBY#1 foregår på og omkring den gamle Afmagnetiserings- station ‘Magneten’.
Vi fokuserer på naturens tilstand og betydning for mennesker. Hvordan skaber vi plads til meget mere vild natur på kloden og i byerne? Vi mærker naturen i os selv, deler oplevelser, skaber ny “naturkultur”.NATURBY er et nyt og vibrerende samlingspunkt for kunstnere, dansere, musikere, aktivister, by-udviklere og forskere – et godt sted at møde nye tanker og nye venner.BILLET til hele dagen, kr 200, begrænset antal
Stud./lav indtægt, kr 150, begrænset antal
Børn/unge under 18 år gratis adgang

NATURBYs partner : Nature Tales, The Vibroacoustic Studio, Planetary Guardians, Move Copenhagen, Akroyoga KBH, Ecstatic Dance Copenhagen, Kinima Højskole, Copenhagen Dream House, Voice Colour, Contact Improvisation Copenhagen, Growing Pathways, Foodsharing Copenhagen, Urtehekserier, GRO SELV, The Djembe Tribe & Teaterøen.